In deze categorie treft u vijf studies (onderaan), welke een passage zijn uit het boek "De Gezalfde Bruid", door Robin Prijs. In het Nederlands is het boek beschikbaar als gewoon boek en als eBook. Het gewone boek is verkrijgbaar via deze webwinkel en via Bol.com. Het eBook is verkrijgbaar via deze website, via Bol.com, via Amazon Kindle, via iBooks, via Barnes & Noble en via Kobo Books.

Boekbeschrijving

Niet veel mensen realiseren zich dat wanneer we over Jezus Christus spreken, dat we dan spreken over Jezus de Gezalfde, wat de vertaling is van Zijn Naam. Wanneer we spreken over de Zalving, dan spreken we over de bekrachtiging met Zijn kostbare Heilige Geest. Dus dit is een boek over Jezus. Er zijn bijna 1000 Bijbelverzen die spreken over de Gezalfde, de Zalving en de Zalfolie. Het is duidelijk dat God hier iets mee te zeggen heeft.

Als u van een radicaal gepassioneerd leven voor Jezus houdt, dan zult u dit boek geweldig vinden. Op dit moment is dit waarschijnlijk het meest gedetailleerde boek over de Zalving en de Zalfolie, waarin een hoop schatten gevonden kunnen worden. Dit boek zal alle mysteries rond de Zalving en de Zalfolie beantwoorden. Van het gebruik in de natuurlijke wereld tot de bovennatuurlijk Geestelijke Zalving. U zult leren over hoe en wanneer het gebruik van Zalfolie toe te passen, over de diverse soorten natuurlijke en Geestelijke Zalvingen en over waar het allemaal voor staat. Het gaat allemaal om uw geloof in de trouw van Jezus Christus. Door het hele Oude en Nieuwe Testament, en in de eerste eeuwen van de gemeente, Zalfde iedereen zichzelf dagelijks, als een profetische daad. Het was een normaal deel van het Christelijk leven. Dat is het nog steeds.

Met name in tijden van moeilijkheden positioneren wij ons in de natuurlijke en in de bovennatuurlijke wereld. Door de profetische daad van Zalven laten wij de hele geestelijke wereld zien dat wij geloven en vertrouwen in Jezus. Het is op die momenten dat Zijn kracht wordt vrijgezet in uw situatie, ongeacht hoe het mag lijken in de natuurlijke wereld. God is trouw. U kunt en zult overwinnen door het Bloed van het Lam en door het woord van uw getuigenis. Dat maakt u een deel van de Gezalfde Bruid van Jezus Christus.

© 2016 - 2017 De Zalfolie Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel