Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u contact met ons opnemen middels e-mail:

info@zalving.nl

Onze organisatie werkt met vrijwilligers en derhalve zijn wij niet altijd per telefoon bereikbaar. Als u ons via e-mail benaderd kunnen wij doorgaans nog dezelfde dag reageren.

De vragen

Waar kan ik de status van mijn bestelling vinden?

De status van uw bestelling, en updates, worden automatisch naar het door u opgegeven e-mailadres verzonden. Wanneer u de bevestiging en de factuur heeft ontvangen, dan beschikken wij over het juiste e-mailadres.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

In de eerste plaats vragen wij u om de levertijden op onze website te controleren. Deze levertijden kunnen per artikel verschillen. In elke artikelomschrijving staat de levertijd vermeld. Op het moment dat wij uw pakket verzenden, dan ontvangt u automatisch een e-mail met track & trace code, waarmee u uw bestelling kunt volgen tot het moment van aflevering. 

Mijn track & trace code doet het niet. Wat moet ik doen?

Het is mogelijk dat de track & trace code niet direct werkt. Deze code wordt automatisch aangemaakt op het moment dat uw pakket gereed wordt gemaakt, nog voordat wij deze afleveren bij het postkantoor. Op het postkantoor wordt uw pakket gescand en daarna kan het soms een paar uren duren voordat deze online zichtbaar is. Als het probleem zich 12 uur laten nog steeds voordoet, neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik een ander afleveradres kiezen?

Dit kunt u tijdens het afrekenen doen. In stap 2 van het afrekenproces kunt u kiezen voor de optie “Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven”, onder het factuuradres. 

Is het mogelijk om achteraf te betalen in de Zalfolie Winkel?

Nee, het is niet mogelijk om op factuur te bestellen. Alle betalingen dienen vooraf gedaan te worden.

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt betalen door vooraf zelf het bedrag over te maken of op onze website via iDeal, Bancontact / Mister Cash, Sofort Banking en PayPal. Mocht u met Credit Card willen betalen, dan kunt u dit via PayPal doen. U heeft geen PayPal account nodig om af te rekenen.

Wat moet ik doen als de betaling mislukt is?

Controleer eerst om het bedrag echt niet van uw rekening is afgeschreven. Als dat het geval is dan kunt u het opnieuw proberen om handmatig naar ons overmaken. 

Verkoopt u ook Zalfolie tijdens jullie evenementen?

Ja, wij verkopen Zalfolie tijdens evenementen. Wij hebben daar echter wel alleen de kleine flesjes van 1/4 oz en 1/2 oz beschikbaar. Grotere bestellingen moeten via de website lopen. Tijdens evenementen is alleen contante betaling mogelijk.

Kunnen we jullie uitnodigen om onderwijs te geven over Zalfolie?

Ja, dat kan. Klik hier voor meer informatie.

Is het waar dat alleen de ouderlingen en (kerk)leiders Zalfolie mogen gebruiken?

Nee, dat is niet waar. Iedereen kan en mag het gebruiken. In de tijd dat Jezus op aarde liep was het een zeer algemeen gebruik onder het volk. In het geval van ziekenzalving geeft de Bijbel echter wel aan dat u eerst de ouderlingen erbij moet roepen en hen moet vragen om de zieke te zalven en om te bidden. Maar daarna mag u gewoon doorgaan uzelf in geloof te zalven. Voor meer informatie over hoe, wanneer, waarom en wie Zalfolie mag gebruiken raden wij u aan om het boek "De Gezalfde Bruid" te lezen. Dit boek is via deze site verkrijgbaar.

Wanneer kan ik Zalfolie gebruiken?

Zalfolie is een product dat door de hele Bijbel heen gebruikt werd tijdens gebed, voorbede, aanbidding, voor genezing, reiniging, heiliging, bevrijding, toewijding en inzegening. Het zeker niet beperkt tot alleen het zalven van zieken. Voor meer informatie over hoe, wanneer, waarom en wie Zalfolie mag gebruiken raden wij u aan om het boek "De Gezalfde Bruid" te lezen. Dit boek is via deze site verkrijgbaar.

Wat is Zalfolie?

Zalfolie bestaat voor het grootste deel uit olijfolie uit eerste persing. Dat wordt ook wel “virgin oil” genoemd en wordt als de beste kwaliteit beschouwd. Aan die olie wordt geurolie toegevoegd, waardoor Zalfolie ontstaat. 

Is Zalfolie een geneesmiddel?

Nee, Zalfolie is geen geneesmiddel en bezit geen speciale krachten. Wij adviseren u niet om het in plaats van uw medicatie te gebruiken. Zalfolie is een hulpmiddel voor uw geloof. Zalving is een profetische daad van uw geloof in het volbrachte werk van onze Heer Jezus Christus. Aangezien het een daad van geloof is, adviseren wij u om de studies over dit onderwerp te lezen en om alles te toetsen aan de hand van de Bijbel. Geloof komt door het Woord van God. Alleen dan kunt u beginnen met handelen in uw geloof.

© 2016 - 2017 De Zalfolie Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel